lördag 1 oktober 2011

Produktiv(?)

Lite har jag fått gjort ändå.. inte så mycket som jag tänkt, men man kan inte få allt.
Igår åkte jag på att göra comeback i Casinot då alla fått för sig att bli sjuka. Det var riktigt roligt att sitta bakom bordet igen, även om jag kände att jag tappat massa tempo... funderar på om jag ska återuppta den verksamheten i mitt liv. I alla fall lite tänker jag. Alltid fint med några extra kronor i kassan som man kan spendera på nå skoj sen :)
Eftersom jag jobbade inatt då så har jag varit hyffsat sliten och de flesta av mina planer för lördagen fick stå tillbaka för allmänt slappande på soffan istället. Men på kvällskvisten fick jag en kort släng av energi så jag har faktiskt plockat lite, betalat räkningar och gjort budgetar för både 2012 och 2013. Det gäller att ha framförhållning :P Tyvärr insåg jag när jag gjorde budgetarna att jag kanske måste bli lite mer ekonomisk och inte vara så duktig på att spendera.. Men vad ska man göra?? Det är ju så kul att shoppa!! Den här månaden blir dessutom extra dyr eftersom jag fick för mig att jag skulle till Göteborg nästa helg. Hoppet är att jag äntligen ska få träffa min göteborgare, men jag har inte fått tag på han än så vet inte om han är hemma. Annars blir det nog ett fullspeckat schema ändå med JennA då vi ska shoppa, gå och se Magnus Betnér, gå på hemmafest och sen ut och göra stan osäker ;)

Jag önskar många gånger att jag var någon annan, men idag önskar jag mer att jag var någon annanstans. Det är nog mer Mora jag börjar ledsna på än mig själv. Frågan är bara vart jag ska ta vägen. Saknar mina vänner från LTU massor, men de har ju spritt ut sig kors och tvärs över landet så oavsett vart jag tar vägen kan jag inte få tillbaka studentlivet. Lika bra att inse att jag behöver växa upp kanske?

Jaja.. imorgon ska jag göra ett nytt försök med att ta tag i lägenheten (måste handla också) eftersom älskade systeryster ringde och berättade att de kommer upp om två veckor istället för om fyra som det var tänkt PANIK!! hehe, ska bli så roligt att de kommer hit, men man vill ju visa upp sin bästa sida och då gäller det att städa och göra iordning. Någon gång ska jag bli så stor/vuxen att jag lär mig hur man plockar undan allt eftersom istället för att vänta in att det blir kaos... men det blir först någon gång :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar